Μιμικά Διαγράμματα

Στους χώρους ελέγχου παραγωγής των βιομηχανικών μονάδων, όπως τα σιλό μείξης ζωοτροφών, οι βιολογικοί καθαρισμοί, οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ κ.λ.π. συχνά είναι απαραίτητο το μιμικό διάγραμμα της εγκατάστασης.

mimiko2thumb  mimikothumb

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να τα κατασκευάσει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Σε ακρυλικό (Plexiglass) πάχους 4mm, κατάλληλο για την σωστή τοποθέτηση εφαρμογής των βάσεων των ενδεικτικών Leds. Η εκτύπωσή του γίνεται μεταξοτυπικά ή ψηφιακά σε μέγιστες διαστάσεις έως1200 x 2900 mm. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα κατασκευής πλαισίου από αλουμίνιο για την εύκολη τοποθέτησή του.

mimikoplexi

  • Σε ανοδιωμένο αλουμίνιο 2, 3 και 4 mm. Η αποτύπωση του σχεδίου και γραμμάτων γίνεται με εκτύπωση μεταξοτυπίας, όταν πρόκειται για εξωτερικούς χώρους, ψηφιακά για εσωτερικούς χώρους ή με χάραξη για ειδικές περιπτώσεις, όταν απαιτείται υψηλή αντοχή στην καταπόνηση και τις καιρικές συνθήκες.

mimikoplexi

  • Σε αυτοκόλλητη πολυκαρβονική μεμβράνη Lexan πάχους 0,30 mm, με ψηφιακή εκτύπωση, σε διαστάσεις έως 1200 x 2800 mm.

 mimiko1

  • Μπορεί να κατασκευαστεί μια ενιαία μεμβράνη με τις ενδείξεις των button(μπουτονιέρα), παρέχοντας άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

mimikabutton

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και την διάτρηση των επιφανειών, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν τα ενδεικτικά Led, οθόνες, πλήκτρα, ενδεικτικά όργανα κ.λ.π.

Ο σχεδιασμός των μακετών μπορεί να γίνει είτε με σχεδιαστικά προγράμματα όπως το Autocad ή το Corel Draw, είτε να είναι ένα απλό χειροποίητο σκαρίφημα.

 

Εντυπο Υλικό

brochure

Επικοινωνία

ΤΕΧΝΟΓΡΑΜΜΗ Μ.Ε.Π.Ε

Λ. Πανταζοπούλου 16
561 21 Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη

Τηλ.:2310 739360, Fax : 2310 745247

E-mail : info@technogrami.gr
Facebook : https://www.facebook.com/technogrammi/